Tuesday, December 27, 2011

EH SIAPA KATA?




20?

Cubaaaaaaaaaaaaaaaa kira! ayamak! hahah berapa hari lagi nak tahun baru dah. 2012 tuuuuuuuuuuuuu. ngeh ngeh ngehh. Sebab apa aku macam gelabah nak cerita ni? haha okay SEMUA nya sebaaaaaaaaaaabbbbb AUWWWW next year 2012 aku dah naik 20 tahun? kepala hotak lah kan? haha. NISA dah 20 tahun wehhhh! 

Macam tak percaya kan, so korang kawan - kawan semua pon dah besar kan semua pandai dah tetttt tuuttttt semua terror dah kan. Lepas ni nak buat apa - apa tu kena lah buat benda yang setaraf dengan umur kita yang dah 20 tahun ni heeeee.

Eh siapa kata? masih - masih. Aku rasa makin muda apabila 

menjangkau 20tahun, permulaan puluhan tahun ;)


good luck to all of you guys !

3 comments: