Thursday, March 31, 2011

MATI LAGI BAIK


Aku apehal tah sekarang sikit-sikit nak mengamuk. sikit-sikit nak maki orang.sikit-sikit berubah.semua sikit-sikit. orang yang sayang aku pun dah makin jadi sikit-sikit.mak ai mak ai perasan, sapa sayang kau nisa? sapa? jangan harap, mana ada dah duhh. aduh perut gigil terketar-ketar tahan lapar lah. tapi nafsu nak makan memang tak ada. siapa nak peduli aku tak makan lagi, siapa nak peduli aku tengah gigil-gigil tahan lapar. siapa? boleh kira pakai jari 5, bukan 10 tapi 5 je. itu pun kot ye lah cukup sampai jari 5. peduli lahh. mati lagi baik kan? korang, amek la kesah pasal aku. rindu ahh. aku dah gila ni. aku gila la weh. korang, aku haus lah, haus kan pasal benda dulu. korang tak eh? kesian. apa yang aku cuba sampai kan dekat post ni eh? hmm aku  sendiri tak tahu and tak faham. aku tengah kusut lah. banayak masalah. lepas satu-satu yang timbul. aku sorang-sorang lah sekarang. sedih gila. takda sapa-sapa nak tanya condition aku. haih benci lah. sudah lah mata dah tak larat nak tampung kolam lagi yang sebok nak semak dekat dalam mata. muka dah naek macam kena penumbok dengan gangster besar dah. bye 

2 comments:

  1. keep posting like this it’s really very good idea, you are awesome!

    cheap clomid

    ReplyDelete
  2. woahh, thanks btw :) it is a real story MAN :)

    ReplyDelete